Home
Groepsvervanging
Onderhoudsplan
Noodverlichting
Nieuwbouw
Advisering
Garantie
Wetgeving
Contact
Advisering,
 
Er worden steeds meer eisen gesteld door de diverse organisaties aan onze leefomgeving. Organisaties zoals de voedingswaren autoriteiten (de vroegere Keuringsdienst van Waren) controleren bedrijven op het naleven van de wetgeving en kunnen daarbij ook boetes uitdelen. Ook steeds meer bedrijven eisen van hun leveranciers dat ze voldoen aan hygiƫnerichtlijnen zoals BRC of HACCP.
 
HYGIENE
Hierdoor kunt u plotseling voor de keuze worden gezet om een bepaalde situatie te moeten aanpassen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: open glas in een productieomgeving of niet voldoende verlichting bij een productielijn. Pemalight heeft door jarenlange werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie ruime kennis opgebouwd om u de juiste adviezen te geven.
 
GEBRUIKERSVERGUNNING
Een andere instantie is de brandweer. Zij controleert regelmatig of u zich houdt aan uw gebruikersvergunning. Pemalight kan u helpen met een noodverlichtingplan en kan dit ook compleet voor u uitvoeren . U kunt hierbij ook een jaarlijkse controle door ons laten uitvoeren hetgeen u kunt voorleggen aan de brandweer.
 

GLOEILAMPEN
De komende jaren zal de gloeilamp langzaam verdwijnen vanwege zijn laag rendement en hoog energieverbruik. In Australiƫ is er al een wet ingevoerd die de gloeilamp verbiedt. Het Europees parlement is bezig met een soortgelijk wetsvoorstel voor Europa wat inhoudt dat er gezocht moet gaan worden naar een alternatief voor de gloeilamp. Pemalight kan u deze zorg uit handen nemen en u adviseren welke lichtbronnen u kunt gaan gebruiken. Wij kunnen deze ook voor u vervangen en de oude lichtbronnen afvoeren.