Home
Groepsvervanging
Onderhoudsplan
Noodverlichting
Nieuwbouw
Advisering
Garantie
Wetgeving
Contact
Groepsvervanging,
 
Kent u het probleem dat u een telefoontje krijgt van een medewerker dat er een tl-buis knippert boven zijn hoofd en dat hij zo niet kan werken en dat de buis gelijk moet worden vervangen? Dit soort vervangingen kosten onverwachts veel geld omdat ze meestal onaangekondigd komen.
 
Veel bedrijven onderschatten het belang van goede verlichting. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat te weinig licht ervoor zorgen dat mensen zich niet kunnen concentreren en vaker last hebben van lichte lichamelijke klachten zoals hoofdpijn. Het is daarom van groot belang dat er goede verlichting aanwezig is met voldoende lux, want lampen die al een aantal jaar branden geven niet voldoende licht meer.  Deze lampen verbruiken echter nog wel hetzelfde vermogen als een nieuw lampen.
 

Voor veel bedrijven is het vervangen van verlichting een vulklus en wordt daarom meestal uitgesteld totdat ze er niet meer om heen kunnen.

 
Verder is er steeds meer vraag om deze werkzaamheden in het weekend uit te voeren zodat de werknemers hier geen last hebben.
 

Pemalight neemt u deze zorg uit handen. In overleg met de opdrachtgever zal gekeken worden welke vorm van onderhoud het beste aansluit bij het bedrijf en wanneer de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de momenten dat het u het beste uitkomt en dat zonder meerkosten.