Home
Groepsvervanging
Onderhoudsplan
Noodverlichting
Nieuwbouw
Advisering
Garantie
Wetgeving
Contact
Onderhoudsplan,
 
Het onderhoudsplan van Pemalight is een plan wat uw verlichtingszorg uit zal handen nemen. Tijdens een inventarisatieronde zal samen met u een opname worden gemaakt van alle verlichtingbronnen binnen uw bedrijf. Naar aanleiding van deze ronde zal een plan geschreven worden waar alle lampen op basis van: branduren, bedrijfsomstandigheden en lichtbrontype zijn omschreven. Hieruit zal precies kunnen worden opgemaakt wanneer de lichtbronnen vervangen moeten worden en tegen welke kosten. Zo komt u nooit voor dure of onaangename verrassingen te staan.
 
U kunt ook kiezen voor incidenteel onderhoud. Als u hiervoor kiest, komen wij op afgesproken tijden bij u alle verlichting controleren en vervangen wij alleen de defecte verlichting.
 

Tevens is er de mogelijkheid om de verlichtingsbronnen te vervangen als er meer als 10% is uitgevallen. Er zijn locaties waar een dusdanig verlichtingsniveau is dat het niet gelijk een probleem is als een deel van de verlichting uitvalt. Hierdoor haalt u een maximaal rendement uit uw lampen.
Dit geldt in mindere mate voor fluorescentie lampen(tl buis). Hiervan loopt in de jaren het verlichtingsniveau terug. Na 2 jaar geeft deze lamp namelijk nog maar 80% van zijn oorspronkelijke lichtopbrengst.  Het is het daarom wenselijk op vaste termijnen de tl-buizen te verwisselen.

 
Alle uitvoeringsplannen worden na opdracht uitgewerkt en door ons bijgehouden. U zit bij ons niet vast aan contracten. Wij sturen u in een vastgestelde maand een overzicht van de verlichting die aan vervanging toe is en het is aan u om aan te geven wanneer u het wil laten vervangen.